Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vámpírnaplók

 

 
Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.
 
Stefan Salvatore vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába, aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.
 
 
 
Paul Wesley (Stefan Salvatore)
Nina Dobrev (Elena Gilbert)
Ian Somerhalder (Damon Salvatore)
Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert)
Katerina Graham (Bonnie Bennett)

KATERINA GRAHAM
Katerina Alexandra Graham 1989. Szeptember 5-én született a svájci Genfben. Édesapja Joseph Graham, libérai, míg édesanyja Natasha, egy orosz származású zsidó asszony. Los Angelesben nõtt fel. A nagypapája ENSZ nagykövet volt. Katerina héber iskolába járt, ahol elsajátította az angol nyelvet, megtanult spanyolul és franciául, ezen felül beszél egy kicsit portugálul és héberül is. Katerinát kiskorától kezdve különféle kulturák és társadalmak vették körül, és õ úgy érzi, ez csak az elõnyét szolgálta a tanulmányainak. 16 évesen érettségizett le.
ÉRDEKESSÉGEK
- Imádja Los Angelest
- A szabadidejét legszívesebben a strandon tölti
- Szereti a "Gay" klubbokat
- Szerepelt Justin Bieber és Usher közös klippjében (2010)
PAUL WESLEY
Paul Thomas Wasilewski 1982. Július 23-án született New Brunswickben. Marlboroban nõtt fel, New Jerseyben. Szülei Agnieszka és Thomas Wasilewski, akik még Paul születése elõtt költöztek Lengyelországból Amerikába. Van egy húga, Julia. 16 éves koráig minden nyáron eltöltött egy kis idõt Lengelországban. Folyékonyan beszéli a lengyel nyelvet. Van egy nõvére, Monica, és két huga, Julia és Leah.
A Christian Brothers Akadémiára járt Lincroftba. Az iskolai tanulmányait a Marlboro Középiskolában kezdte. A gimi elsõ éveiben kapta meg elsõ szerepét a The Guiding Light címû sorozatban. Ekkor váltott iskolát, és átjelentkezett a Lakewood Prep Iskolába. 2000-ben végzett, majd jelentkezett a Rutgers Egyetemre, de a színészi karrierje miatt abba kellett hagynia.
ÉRDEKESSÉGEK
- Fiatal korában sokszor verekedett lány miatt
- 15 éves kora óta mindig volt barátnõje
- Romantikus alkatnak vallja magát
 NINA DOBREV
Nina Constantinova Dobreva 1989. Január 9-én született Sofiában, Bulgáriában. Kanadában nõtt fel. 2 éves volt, amikor Torontóba költözött a szüleivel. Édesanyja mûvész, édesapja pedig számítógépes szakember. Van egy bátyja. A J.B. Tyrrell Sr. Public Schoolba majd a Wexford Collegiate School for the Arts-ban tanult. Már kicsi korában jelentkezett nála, hogy tehetséges. Táncolt, gimnasztikázott, énekelt, színészkedett, és imádta a színházat. Beiratkozott a Dean Armstrong Színészképzõ iskolába, és itt több tehetségkutató felfigyelt rá.
ÉRDEKESSÉGEK
- Eredetileg göndör a haja
- Nagy Avatar rajongó lett
- Kedvenc reggelije a Kashi zabkása, áfonyával
- 2009-ben vásárolta meg álmai autóját, egy Audi-t.
- Arachnofóbiás (fél a pókoktól)
- Kedvenc földrésze Ausztrália
- Mindig van a táskájában egy Cover Girl Lash Blast szempillaspirál
- 2010-ben saját ruhakollekciót kezdett tervezni
- Születési vezetéknevét új ejtik, hogy: "doo-brava"
 IAN SOMERHALDER
Ian Joseph Somerhalder 1978. December 8-án látta meg a napvilágot, Covingtonban, Louisiana államban. Szülei, Edna és Robert Somerhalder. Apja építési vállalkozó volt. Van egy bátyja, Bob, aki profi biciklis, illetve egy huga, aki újságíró. Apai ágról, francia és angol, míg anyai ágról ír felmenõkkel rendelkezik. 13 éves volt, amikor szülei elváltak. Édesanyjával maradt, aki nagyon egészségesen nevelte. Gyermekkorában sokat úszott, horgászott és csónakázott. Katolikus iskolában tanult. Játszott az iskolai dráma csoportban. 10 éves volt, amikor édesanyja úgy gondolta, hogy fiát a modelkedés felé tereli. Azonnal alá is írt egy 3 éves szerzõdést a Ford Modelügynökséggel New Yorkban.
ÉRDEKESSÉGEK
- Õ volt az elsõ, akit beválasztottak a Lost szereplõgárdájába
- Vegetáriánus
- Elsõ "állását" modelként a Ralph Lauren cégnél kapta
- Tisztaságmániás (van, hogy napi három alkalommal vesz fürdõt)
- Részt vett a True Blood szereplõválogatásán is, de nem sikerült meggyõznie az alkotókat
 

Ian-Somerhalder_l.jpg Damon Salvatore (Ian Somerhalder) - The Vampire Diaries (2009) image by megdays
Paul Wesley a Vámpírnaplók című filmben

http://www.cwtv.com/shows/the-vampire-diaries/cast/images/c/0012/cw-thevampirediaries-prt-caccola_038001-d8e77f-281x374.jpg

http://z.about.com/d/horror/1/0/Y/5/0/-/ZachRoerig.jpg

http://suckerforvampires.files.wordpress.com/2009/04/trevino.jpg

http://images2.fanpop.com/image/photos/9300000/Sara-Canning-as-Jenna-Sommers-the-vampire-diaries-tv-show-9353027-948-1459.jpg

 

 


 


 

 

 

 

'elena-nina-dobrev-3.jpg