Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárok különböző nem jó dolgai

Miley Cyrus Drogozik

 

A botrányos felvétel a TMZ birtokába került, amin a tinisztár egy különleges zsályafélét szív, ami dohánnyal keverve és légzőszerven át fogyasztva pszichotikus szerként működik. A zsályafélék legálisan kaphatók Kaliforniában, de nem megfelelő használatuk számos veszélyt rejt magában.

Miley a felvételen láthatóan szétcsúszik kicsit, nevetgél, furcsán érzi magát, hülyén viselkedik. A felvételt egy barátnője készítette a fényképezőgéppel, aki többször biztatja "még több kell neked ebből", "mondd el, mire gondolsz most", "beszélj, beszélj". Miley azonban csak hisztérikusan nevet, mint egy beteg hiéna.

Billy Ray Cyrus már kommentálta az esetet: "Mélységesen szomorú vagyok. Érzem a felelősségemet, mint apa, de nem lehetek állandóan a lányom mellett" - mondta a sztár a TMZ-nek, s ugyanezt ma Twitteren is megírta.

Nina Dobrevet, a Vámpírnaplók sztárját még júliusban, egy fotózás szünetében lekapták, ahogy káros szenvedélyének hódol.

Nina Dobrev rossz példát mutat?

Senki nem gondolta volna, hogy a bájos színésznő, aki sikerét a Vámpírnaplók című  sorozatnak köszönheti, rá szokott gyújtani.

Ninát Nyugat-Hollywoodban kapták lencsevégre a paparazzók, amint egyik barátnőjével a lépcsőn ülve cigarettázgat. Nem úgy tűnt, mint aki most próbálná ki először, így valószínűleg gyakran szokott dohányozni.

A rajongókat persze ez nem tántorítja el attól, hogy szeressék Ninát, hiszen fantasztikusan tehetséges színésznő, és sokak szerint azért, mert dohányzik, még nem kell elítélni. Ezzel kapcsolatban még nem nyilatkozott. Reméljük, a természetes szépségének nem árt meg.

Mellesleg csütörtökön rajtolt a sorozat harmadik évadja. Az első részben máris hatalmas izgalmak várnak a fanatikusokra, tovább szövődnek a szerelmi szálak, és a halálozások száma sem csökkent az előzőhöz képest.