Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gyereket vár :O

Sziasztok.

Minap hallodtam azt a 'pletykát' hogy Selena gyermeket vár Justin-tól. Hát én ezt nem hiszem. Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez elég nagy hülyeség szerintem

Íme a hír: ( én írtam)

Selena gyereket vár?

A 19 éves Texasi énekes és színésznő, Selena Gomez már sokszor meglepte a világot például azzal, hogy összejött a kiskorú tini énekessel, Justin Bieberrel. Sokáig próbálta Selena tagadni, hogy ő csak az öccsének tekinti Justin-t, de amikor egy lesi fotós csókon kapta őket, többet nem tudták tagadni ezt, és jóval később kijelentették, hogy járnak.
 


Selenát az utóbbi időben kórházba kellett szállítani, mert állítólag sokszor kiszáradt és vashiányos volt. Mások mondása szerint sokat fájt a feje, és panaszkodott a reggeli rosszul létre, ami a terhességre is utalhat. Selena már párszor került ilyen helyzetbe, hogy ilyeneket terjesztenek róla, de ő csak rosszindulatú pletykának tekinti ezt. Megtanulta kezelni az ehhez hasonló eseteket. Vajon ez a pletyka igaz? Nem tudhatjuk, de pár hónap múlva már biztosra tudni fogjuk, hisz akkor Selena hasa majd elkezd nőni, és akkor két választási lehetőség lesz:

1. Selena meghízott
2. Selena kisbabát vár…

Na erre kiváncsi leszek