Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus

Eredeti neve: Destiny Hope Cyrus!

Miley 1992 November 23.-án született. Az apja Billy Ray Cyrus, egy jól ismert vidéki énekes,és az annya This Cyrus.Miután nézte az apaj karrierjét elhatározta,hogy elkezd színészkedni,és fellépett az apja tv show-jában a "Doc"-ban 1993-ban.Szintén megjelent 8 éves korában mint Ruthie a 2003-as Nagy hal c. fílmben. Miley most a Disney channel Hannah Montana c. sosrozatban játszik apjával eggyütt. A Hannah Montana óta sok albumot kiadott,mindedgyik nagy sikert aratott.

5 testvére van:Christoper Cody,Trace,Brandi,Baraison Chance,Noah Lindsey

Kutyák: Loco,Tag,Minnie Pearl,Juicy

164 cm magas,szeme zöldes kék színű,haja barna.Születési helye:Nashville,Tennessee.Lakhely:California      Szeret énekelni és gitározni. Gitár és énektudását a Hannah Montana showban többször is bebizonyítja.

A Miley nevet onnan kapta, hogy édesapja egész kiskorában Smiley-nak hívta ami késöbb átalakult Miley-vá.Azért mert mindig mosolygott! miley-cyrus.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek:

 Miley Cyrus nagyon híres sztár volt/most. Nem lehet sok mident tudni róla . A 18. évét betőltötte tavaj . Az idei évben nem lehet hallani róla semmit. Utolsó dal szerzeménye a Who 's amo my heart.