Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kikről nem hallunk már régóta?:O

Éredekes.. Egypár tini sztárról vagy épp nagy sztárról alig hallunk

pl.: miley cyrus ,shakira,demi lovato . és még sokan..

Jóó végülis miley cyruson nem csodálkozunk :D hisz tudjátok a 18. szülinapja óta  majdnem az összes rajongóját elveszitette magyarországon. szerintem senki nem tartja példa képének.sőőőt ajánlom is hogy ne tartsátok.. még amikor szerették megígérte hogy eljön Pestre.. de hát nem jött. de selena legalább képes volt eljönni meg katy perri meg sokmindenki.régen én nagy miley cyrus fan voltam.. de mostmár. hát őő nem :D :)

Demi Lovato meg persze ahogy tudjátok rehabon volt... szegény Deminek nem volt valami jó éve 2010-2011-es években.Kívánnyuk neki hogy a 2012-es éve szerencsés és vidám legyen és találjon magához illő férfit :)

Na Shakira.. Mi lehet vele.?! a rabiosa  című száma óta nem is nagyon hallunk felőle.. nem ad interjút rajongóinak. nem is akar magyarországra jönni :/

Óhw,,  a Vámpírnaplóknak a 2. évada befejeződött. de ELVILEG elkezdik a 3. évadot. részemről nagyon várom. és remélem hogy már pénteken lessz..., legyen már vége a Való világnak. sok vámpírnaplók  fan izgatottan vár. .

Az alkonyta.hát gondolom jó lehetett a Hajnalhasadás... sajnos  én nem tudtam megnézni. de meg szeeretném nagyon:)

Ke$ha ... Ke$ha nem rég nagyon felkapott volt .. de mostanában semmit nem hallunk felőle.. eltűnt.. utolsó dala:Blow. jó szám:)) de többet is írhatna ;)