Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek!!!!!!!!!!!!!

Nem csak barátnője, hanem Ian Somerhalder is bezsebelt egy deszkát a vasárnapi Teen Choice Awards díjátadón, mégpedig a Legjobb Férfi Sci-fi/Fantasy sorozatsztár kategóriában. A Vámpírnaplók szívdöglesztő Damon-ja, aki nemrég még leribancozta Ninát azt nyilatkozta a díjjal kapcsolatban, hogy " Szuper, hogy Ninával mindketten nyertünk. Meg is beszéltük már előre, hogy ha mindketten tarolunk, akkor levisszünk a deszkákat partra, és szörfözünk egyet az óceánban. Jó dolog kicsit villogni velük, ha már egyszer valóban használható darabok ;) "

ian.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A H2O Sellőmesék sorozatból megismert Claire Holt is szerepel a nagy sikerű The Vampire Diaries következő évadjában, amely szeptemberben kerül bemutatásra.

A sellőlányból vámpír lesz

 

A H2O: Just Add Water sorozattal ismertté vált Claire Holt, úgy tűnik, jól döntött, amikor elhagyta az uszonyát, és új vizekre evezett. Két filmszerepet is kapott, majd feltűnt a Pretty Little Liars című ABC-sorozatban, és most ő is leigazolt a The CW csatornához, akárcsak egykori sellő kolléganője, Phoebe Tonkin.

A 23 éves színésznő napjaink egyik legsikeresebb sorozatában, a The Vampire Diariesban újra természetfeletti lény bőrébe bújhat, és nem is akárhogyan. Az ausztrál szépség Stefan Salvatore egyik régi nagy szerelmét, Bexet fogja megtestesíteni. A karaktere főként visszaemlékezésekben fog feltűnni, de megjelenése valószínűleg a jelenben is felkavarja majd az állóvizet.

Még nem lehet tudni, mit rejt a sorozat új szezonja, de a készítők ígérik, hogy most sem tudjuk majd levenni a szemünket a képernyőről. Addig is itt van nekünk a magyar verzió, minden péntek este az RTL Klub műsorán.

 

 

Nina Dobrev: Én Pault választanám!

Lehet, hogy Ian Somerhalder egy laza mondattal leribancozta kedvesét az idei Comic Con-on, de azért Nina Dobrev is beszólt párjának. A rendezvényen a moderátor megkérdezte Ninát, ha a sorozatbeli Elenának választania kéne a való életben a Salvatore testvéreket játszó színészek közül. "Természetesen Paul Wesley-t. Van egy nagyon király hatalmas kádja, amit mindig ki akartam próbálni. Jót mókáznék vele, csupa hab és buborék lenen minden. Én tuti őt választanám!" :)

Kiderült a nagy titok: régóta együtt van a két fiatal sztár!

Alighanem ők az a páros a filmvilágban, akikről a legelképesztőbb pletykák láttak napvilágot. Most azonban kiderült az igazság velük kapcsolatban!

Kristen Stewartról és Robert Pattinsonról régóta azt beszélik, hogy nemcsak a filmvásznon, hanem a valóságban is rég egymásra találtak, sőt, legújabb közös filmjük, az Eclipse forgatásán állítólag már eljegyzést és közös gyereket terveztek.

Eddig egyikük sem ismerte be, hogy a valóságban is szerelmesek lennének, azonban lebuktak: a párt szorosan egymáshoz bújva kapták lencsevégre a múlt héten Párizs egyik repterén, a Bourget-n. Nem sokkal azután pedig, hogy a képek nyilvánosságra kerültek, a Twilight-filmek rendezője beismerte, hogy a két színész valóban együtt jár.

Már csak az a kérdés, hogy ezt ők maguk mikor vallják már be? Hiszen lassan nevetségessé válik ez a nagy titkolózás - arról nem is beszélve, hogy így rajongóikat is átverik, akiknek ők mindennél többet jelentenek...