Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1 Direction

 

A One Direction egy brit együttes, tagjai: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson. A The X Factor hetedik szériájában harmadik helyezést értek el, majd a Syco Music kiadóval kötötöttek lemezszerződést. Első kislemezük, a What Makes You Beautiful 2011. szeptember 11-én jelent meg. Ezt a Gotta Be You követte november 13-án, majd debütáló lemezük, az Up All Nightjelenik meg 21-én. Többek között Kelly Clarkson és Ed Sheeran írt rá dalokat.

 

Zayn Malik:

Zayn Malik (született: Zain Malik) félig angol, félig pakisztáni származású. A ’One Direction’ angol fiúbanda tagja Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles és Niall Horan mellett. Az 5 fiú az angol
X-faktor versenyzői, akik külön nem juthattak tovább, de a zsűri csapatként továbbjutatta őket, Simon Cowell lett a mentoruk. A One Direction a 2010-es angol X-faktor 3. helyezettje lett.
A verseny során, amikor táncolásra került a sor, Zayn a színfalak mögött maradt, tudva, hogy így megvan az esély a kiesésre. Simon Cowell megkereste, és rábeszélte a táncra, végül Zayn versenyben maradt.

 

Liam Payne (:

 LIAM PAYNE :DD!

Liam James Payne brit énekes. 1993. augusztus 29.-én született, Wolverhamptonban, az Egyesült Királyságban. Az One Direction angol fiúbanda egyik tagja. 5 évesen kezdett el énekelni, 14. évesen a 2008-as brit X-faktorban is szerepelt, ahol benne volt a top 24-ben, ám az igazi sikert a 2010-es X-faktor hozta meg számára.

 

One Direction:

Liam szólóban jelentkezett a brit X-faktor hetedik szériájába, 2010-ben. Liam-on kívül Harry, Zayn, Louis és Niall is szólóban jelentkezett, de így nem jutatták őket tovább. Ám Nicole Scherzinger javaslata az volt, hogy alkossanak egy bandát öten, és úgy továbbjutnak. Mentoruk Simon Cowell volt. A dobogóig eljutottak, de nem az első helyre. Harmadik helyen végezték, és most is nagy sikernek örvendenek. Első nagylemezük 2011. november 21.-én jelent meg Up All Night néven.

 

 

Születési név
Liam Payne


Becenév
Li


Születési idő
1993. augusztus 29.


Születési hely
Wolverhampton, Anglia


Foglalkozás
Énekes


Családi állapot
nőtlen


Magasság
178 cm


Eredeti hajszín
Barna


Szemszín
Barna


Csillagjegy
Szűz

 

 

 

Liam Payne kiskorában! ^^

 

 

 

D Louis Tomlinson

 

 

LOUIS TOMLINSON!! ^^

Louis Tomlinson Doncasterben született, 2010-ben indult az angol X-faktorban. Egyedül indult, de végül 4 másik fiúval egy bandát alkottak a verseny folyamán, ami hasznukra vált, hiszen 3. helyen végeztek. Első nagylemezük 2011. november 21.-én jelent meg Up All Night néven.

 

Születési név
Louis William Tomlinson


Becenév
Louis


Születési idő
1991. december 24.


Születési hely
Doncaster, South Yorkshire, Anglia


Foglalkozás
énekes


Családi állapot
hajadon


Partner
Eleanor Calder


Magasság
175 cm


Eredeti hajszín
barna


Szemszín
kék


Csillagjegy
Bak

 

 

Louis Tomlinson kiskorában!

Cukiiiiiiiii :DD